Nieuws

ROTTERDAM-ZUID
We kunnen u met plezier mededelen , dat de Kledingbank binnenkort haar deuren opent in Rotterdam-Zuid.
Binnenkort vertellen wij u er meer over.

De Kledingbank-Rotterdam was uit haar jasje gegroeid en wij zijn vanaf mei 2019 gehuisvest op de Oostkousdijk 13c. Dit is een groter pand een paar deuren verder van de oude locatie..
Het nieuwe pand stond jarenlang leeg en moest ingrijpend verbouwd worden om aan de eisen van deze tijd te voldoen.
De Kledingbank heeft een prachtige donatie ontvangen van Stichting Neyenburgh, het Sint Laurensfonds en het Oranjefonds, waardoor wij een mooie efficiënte winkel hebben. We zijn enorm dankbaar dat deze fondsen ons hebben geholpen met de realisatie van dit “project”.

Onze winkel heeft de naam Past, hetwelk op de feestelijke opening met wethouder Michel Grauss en onze ambassadeur Sander de Kramer werd onthuld.

Om de woonlasten te kunnen blijven betalen hebben wij de actie gestart “Doneer € 50,00 voor een zomer- of wintergarderobe voor een Rotterdammer”. Wij vragen middels deze actie aan particulieren en bedrijven minimaal € 50,00 te storten om één Rotterdammer in de kleren te steken. Als u meerder volwassenen en kinderen wilt helpen is dat uiteraard geen bezwaar.

Een enthousiast team creatieve vrijwilligers gaan binnenkort van gedoneerde kleding een “Past” lijn ontwerpen. Meer hierover volgt binnenkort. 

De Stichting Kledingbank Rotterdam deed  vorig jaar bij RTV Rijnmond een noodoproep: er is een groot tekort aan winterjassen, vooral voor kinderen. Deze actie was zeer succesvol en wij willen nogmaals iedereen bedanken voor de gulle giften. Bekijk het filmpje hieronder:

AM-ZUID

Nieuws