Hoe kunt u helpen?

Er zijn verschillende mogelijkheden om de Kledingbank Rotterdam te helpen bijvoorbeeld:

  • Als particulier door uw herbruikbare schone kleding en schoeisel brengen naar de Oostkousdijk 13c. Wij verzoeken u vriendelijk de kleding zonder hangers en de schoenen in een aparte zak te brengen.
  • Als maatschappelijk verantwoorde ondernemer door bijvoorbeeld uw collectie van het vorige seizoen en kleding/schoeisel wat ook in de uitverkoop niet is verkocht te schenken aan de Kledingbank.
  • Als maatschappelijke organisatie, kerk enz. door het organiseren van een inzamelingsactie van kleding.
  • Als vrijwilliger bij de Kledingbank-Rotterdam. Al heeft u maar één dag in de week tijd om ons te helpen!
  • Als donateur kunt u een bedrag storten op ons rekeningnummer: NL16INGB0002643758 ten name van Stichting Kledingbank Rotterdam.. Wij zijn u bij voorbaat zeer dankbaar want zonder geldelijke bijdragen wordt het moeilijk onze vaste lasten te betalen.


Wilt u informatie betreffende bovenstaande dan verzoeken wij u vriendelijk contact op te nemen via onze mail: [email protected]

Vrijwilligers

Daar wij onze openingstijden willen gaan verruimen zoeken wij gemotiveerde vrijwilligers voor allerlei werkzaamheden, die minimaal 1 dag in de week ons kunnen en willen assisteren. De werkzaamheden zijn o.a.: onze clienten aan een mooie passende garderobe helpen, kleding sorteren, administratieve werkzaamheden, telefoon beantwoorden, PR enz.

 

Bent u hierin geïnteresseerd dan kunt u een mail sturen naar [email protected] of neem contact op met Mary Olman op telefoonnummer 06-24404929

Goede schone kleding en schoeisel

Op dit moment is er met name een tekort aan kinderkleding in de maat 104 t/m 176, herenkleding alle maten en ZEER grote maten dames en heren. Herenschoenen en vooral herenschoenen grote maten.
Heeft u kleding wat u niet meer draagt breng het bij ons wij kunnen er anderen blij mee maken.
Ook is de vraag naar spijkerbroeken altijd groter dan ons aanbod. Dus spijkerbroeken zijn van harte welkom.

 

INDIEN U SPEELGOED WILT GEVEN VERWIJZEN WIJ U NAAR DE ROTTERDAMSE SPEELGOEDBANK.