Zo werkt het!

 Kledingbank Rotterdam voorziet in het kledingaanbod voor alle leeftijden: Van babykleding maat 50 t/m kinderkleding maat 180 en dames- en herenkleding van maat XS t/m XXXL  

De Stichting Kledingbank werkt samen met ambtenaren en professionals van zorg- en welzijnsorganisaties. Zij fungeren als doorverwijzers. Met het verstrekken van de door hen geprinte en volledig ingevulde verwijsbrief op deze website brengen zij het contact tussen de Kledingbank en haar klanten tot stand.

Let op! Een verwijsbrief dient geprint te zijn op het briefpapier van de verwijzende organisatie, of te zijn voorzien van een organisatiestempel cq visitekaartje. Indien er met de pen wijzigingen zijn aangebracht in bv het aantal personen, wordt de verwijsbrief geweigerd en dient er een nieuwe verwijsbrief te worden aangevraagd.

Eenmaal in het bezit van de verwijsbrief maakt de klant telefonisch een afspraak met de Kledingbank via 06-14150248.

Bij bezoek brengt men de brief mee en een geldig legitimatiebewijs van de leden van het huishouden van 14 jaar en ouder. Daarnaast is het advies om één of meerdere grote tassen mee te brengen om de ontvangen kleding in te kunnen vervoeren.

Klanten kunnen maximaal twee keer per jaar bij de Kledingbank terecht voor een complete zomer- en wintergarderobe.

De Kledingbank accepteert onder andere de volgende hulpverleners en instanties als doorverwijzers:

 

Voedselbanken

Vluchtelingenorganisaties

Kerkgenootschappen

Consultatiebureaus

Participatie

Huisartsen

Wijkteams

Schoolartsen

Thuiszorgorganisaties

Gemeentelijke diensten

Maatschappelijk werk organisaties

Seniorenorganisaties

CJG’s

Dak- & thuislozen organisaties

Onderwijsinstellingen

Schuldhulpverleningsorganisaties

GGZ instellingen

Gehandicaptenorganisaties

Heeft u vragen, suggesties of opmerkingen, dan komen wij graag met u in contact. U kunt een mailbericht sturen naar info@kledingbank-rotterdam.nl.